LEMURISKT PRÄSTINNEHELANDE


I Völvans Energi och Fullmånens Sken startar kursen om Lemuriskt Prästinnehelande -

Djuphelande från den Första Tidens Kunskap.

Där vattnet flyter stilla, där Solen tar sitt kvällsbad i praktfulla färger, där Stenarna berättar sin Historia. På Gotland och på Hargsö håller jag denna kurs..

Där träffas vi för att i lugnet och i elementens energi starta grundutbildningen till "Helande från den Första Tidens Kunskap. Över oss vaktar Hon ute i Havet... med minnen från den Gamla Tiden, magiska Ran.

I Lemurien och på Atlantis visste man hur helande går till, vilken plats på kroppen helandet alltid ska börjas på, hur ljudet som hjälper helandet låter och hur elementen samarbetar med Helaren. I denna delkurs arbetar vi med ljuden. Vi arbetar också med Völvans arbete som Helerska i det nordliga magiska.

Ni är många som önskat att jag håller denna kurs i Lemuriskt Helande, att jag lär ut dessa urgamla, helt fantastiska hemligheter.

Sommaren 2017 hade jag min första grupp i grundutbildningen av detta. Den kursen blev snabbt full och många blev utan plats. Därför höll jag två kurser under 2018 på Gotland och i Hargsö

med många av Völvans kunskaper och visdom inflätat i Helandet.

Själv har jag lärt mig denna urgamla Djupläkningsteknik på kurs hos munkar i Tibet samtidigt som jag lärde mig att levitera. En underbar plats och en fantastisk tid då i lärandet av urgammal kunskap, magisk att få fram sina vibrationer i händerna... och här kände jag hela tiden närvaron av den riktiga, äkta och sanna magin, den som porlar fram med glädje i hela kroppen. Då jag läst astronomi och kvantfysik på Universitetet började jag även låta detta komma in i mitt helande. Att få helandet ur vår själs gömmor och ur den gamla tidens kunskap möter visheten från Universums Helande - precis som det startade en gång i Tidernas Gryning.

Jag kommer att lära ut så mycket av grundkunskapen som jag får lära ut. Viss kunskap i detta ska vara fördold och bara läras ut till dem som är utvalda av munkarna. Det jag lär ut är en unik helandeform med grunden i det jag lärde mig i Tibet samt det jag lagt in från astronomin och från det nordiska där LäkeGudinnan Eir som läkeVölva får ingå i detta. Och då jag lär ut detta ska ljuset av kunskapen få flöda in till kärnan av Din själ.

Denna kurs är uppdelad på två delkurser varav denna är del ett. Sist i denna text finns datum för del två.

I kursdel 1 får Du en Läkekristall från Tibet, där den initierats med energi på just den plats jag lärde mig att Djuphela. Denna laddar Du med Din egen läkevibration ute vid Havet. Du får även en anteckningsbok där Du skriver ner Dina övningar i

Välkommen att vara med på en unik kurs i Helande från Tidernas Början. En kurs ledd av mig, jag som är en av de fem nuvarande Högprästinnorna av Atlantis och Lemurien.

Tove Aradala Barbrosdotter

DjupHelare 

Del 1/2 Gotland -

Dag 1.

Du är välkommen till lokalen klockan 09.00

Vi håller en Välkomstcirkel. Vi håller den vid Havet så tag med Dig en sittdyna, filt eller skinn att sitta på. Klä Dig i någonting som innehåller blått och grönt. Vi avslutar cirkeln med en "dela-ritual"

Vi startar dagen kl. 10.30. Denna första dag arbetar vi med de ljud som tillhör denna Läkeform. Ljudet är otroligt viktigt att använda tillsammans med Din vänstra hands kraft - kraften från Gudinnan. Ljud är helt enkelt vibrationer som är viktiga för läkningsprocess

På eftermiddagen börjar vi använda vänstra handens fingrar och handflata. Att låta kraften i denna Gudinnans hand, den vänstra handen, leta efter vad som behöver arbetas med i läkningen är att låta Universums energi flöda in i Ditt medvetande och styra Din hand. Tänk inte utan låt handen röra sig för att komma till rätt plats. På sen eftermiddag går vi till Havet med våra trummor, skallror och röster - för att låta Vattnets och Stenarnas Kraft fylla oss - för att läkevibrera Havet. Tag med Dig lunch och middag.

Dag 2.

Idag ska vi arbeta främst med energier och vissa krafter som Du måste lära Dig att höra för att kunna ge detta helande.

Idag är det också Völvans Dag. Vi arbetar med hennes krafter och flätar in det i Helandet. Vi använder vissa örter för att rena oss.

Du får en första initiering (av tre) av mig. Tag med Dig lunch och middag.

Pris: 4.500:-/person för första delen.

Du betalar anmälningsavgift om 1500:-/person senast 10 dagar efter att Du bokat in Dig.

Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka om Du avbokar Din plats.

Resterande 3000:-/person betalas senast 4 veckor innan kursstart.

I priset ingår: delkurs 1 på Gotland, anteckningsbok, tibetansk läkekristall, thé, frukt och choklad.

Ingår inte i priset: Resan tur/retur till kursgården på Gotland, frukost, lunch, middag.

Minsta antal deltagare: 4 personer. Maximalt: 8 personer.

Du måste vara minst 18 år för att få delta.( det går inte att ta med sig barn till kursen)

Sista bokningsdag: 4 veckor innan kursstart.

OBS!! Kan endast bokas hos Tove/Gudinnans Döttrar på [email protected], [email protected] eller

070-424 18 34.

Betalas på:

* Bankkonto i Handelsbanken (clearing 6631) 975 070 428

* swish - 0704241834.

Snälla Skriv namn när Du betalar in. Jag får inte maskintryckta namn från banken!!

Tag med Dig:

Kläder efter olika väder, oömma och varma kläder och skor, regnkläder. Vi arbetar mest utomhus.

Trumma och/eller skallra.

Sittunderlag/liggunderlag.

Någonting sött som frukt och/eller choklad vid vissa övningar.

När Du bokar Dig får Du vägbeskrivning till Templets Gård på Gotland.

Datum/pris för kursdel 2/2 - HARGSÖ/BOO:

Datum:  

Vi arbetar med den slutliga delen - att hela och läka människor och djur. Jag kommer att bjuda in några personer som får uppleva hur Ni helar dem. Och jag kommer att ha mina öron och ögon överallt för att se att Ni använder Era verktyg på rätt sätt.

Ni blir initierade - om Ni gjort Ert arbete rätt. Det gör Ni om Ni lyssnar, antecknar, övar, övar, övar och gör läxorna Ni får mellan kurserna. När Ni är initierade får Ni utöva detta helande under dess rätta namn och får ett diplom som visar detta. Vi avslutar med en Avskedscirkel.

Pris:

1.000 SEK/person.(Betalas senast 20/10 2018)

Här ingår endast kursen med Tove.

Rekommenderat boende i Nacka: Nacka Stadshotell i Ektorp.

Ni får vägbeskrivning av mig i bokningsbekräftelsen.

Minsta antal: 4 personer

Välkomna!! Tänk på att platserna snabbt blir fyllda och det är begränsat med platser )O(