DEN KVINNLIGA SHAMENEN I NORR - start 21/6 2020

Den kvinnliga Shamanens Värld i kunskap, visdom och magi på djupet.

Jag kommer att lära ut hur vi går in i den kvinnliga shamanens själ och blir ett med de gamla kunskaper som hon besitter. I och med att många dels bor på många avlägsna platser i vårt land och dels då vi nu har en pandemi där vi inte ska samlas i grupp håller jag denna kurs på distans, under ett år med ett brev som kommer till Dig en gång var tredje månad. I varje brev finns det övningar som ska sändas till mig efter att de är gjorda. 

Ingår i kursen:

* 4 brev som kommer till Dig som pappers-post och som Du samlar ihop som ett kompendium. Varje brev innehåller ett ämne som tillhör den kvinnliga shamanen.

* En gudinnependel i första brevet.

* En Book of the Female Shaman i första brevet som du använder för dina anteckningar

* Telefontider Ni kan ringa mig, Tove Aradala, om det som står i breven och övningarna. OBS! att telefontiderna gäller kursen.

* Det kommer att ingå en slutträff för den som önskar, men den är inte nödvändig för att slutföra kursen. Däremot nödvändig om Du vill ha ett diplom på slutförd kurs..

kostnad:

5000 sek/person.

Vid bokning betalar Du en anmälningsavgift om 1000 sek. OBS! att anmälningsavgiften inte betalas tillbaka om Du avbokar Dig, men om jag avbokar betalas ALLA pengar tillbaka..

Slutavgiften om 4000 sek betalas senast 3 veckor innan kursstart.

Plats på kursen har Du först när anmälningsavgiften är betald.

Du betalar över swish eller bankkonto.

När Du bokar Dig sänder jag några frågor till Dig över Messenger eller, om Du vill, mail.

Vi startar 21/6 2020. 

Välkommen till en spännande kurs med kunskaper Du inte visste finns. Örter, Ord, Ritualer, Platser, Kraftdjur, Världar och mycket, mycket mer.

Tove Aradala