Gudinnans Döttrar 

Klicka här för att redigera underrubrik

Jag gör läsningar i Elden

Jag läser i kristallkulan och i Elden, Jag använder mina runstickor och de oghamkort som jag själv skapat samt de samiska runor som är min egen skapelse.

I min tältkåtas dörröppning sitter jag framför Elden och under den stjärnfyllda himlens rymd när den ena dagen blir nästa dag, i midnattens omvändande timme.


Jag låter mig föras in i Elden, alltså min själ får åka rakt in i lågornas centrum genom det gamla sättet som alla de visa kunde i de gamla tiderna, shamanerna, visa män och kvinnor, nåjder, völvor, orakler. Som de lärde från Mästare till elev, och som fortfarande går från mästare till elev i nutiden. Det är en mäktig känsla att åka in i detta varma, levande, vackra. Jag andas in eldens vishet och magi innan jag glider ut till min plats igen. Min själ blir ett med elden och jag ser in i lågornas dans. Väntande på vad jag får se, vilket spännande liv som ska visas för mig denna gång.

Jag andas in energin och magin innan jag med den stora trumman dansar tre varv runt elden i invecklade danssteg som på den gamla tiden. Varje varv med frågan om svaren på vad bilderna betyder, hur de ska tolkas.

Sen sätter jag mig ner med ett lammskinn över mina knän, och på skinnet lägger jag min spåtrumma med de magiska samiska symbolerna och de isländska galdrarna. Och tar försiktigt fram den trollsmidda mässingsringen, som jag smitt själv efter de gamla anvisningarna och under min mästares blick, och lägger den försiktigt i mitten av trumskinnet. Med trumpinnen av renhorn låter jag rytmen av hjärtats rytm sakta ljuda medan ringen börjar sin dans över trummans symboler.


Magiskt och annorlunda tolkar jag bilderna i Elden, trummans symboler, runstickorna och mina egna orakelkort för fyra veckor. 

Själva läsningen tar mellan 60 och 90 minuter, och tolkningen som jag renskriver tar närmare 180 minuter. Jag mailar det renskrivna och tolkade under eftermiddag/kväll. Du skickar mig Din e-postadress, ett foto på Dina ögon, det enda jag behöver för att läsa Dig. Detta kan Du maila på [email protected] eller pm:a på fb-chatten (Tove Barbrosdotter Buhe-Stam)


Detta tar jag 200:-/läsning för. Som betalas senast 5 dagar innan läsningen genom swish på 0704241834.

Tänk på att tiderna går åt snabbt. Boka Din tid i god tid. För närvarande ligger väntetiden på 6 veckor. Vill Du betala över bankkonto kan Du be mig om kontonummer. Tove Aradala Buhe-Stam